pátek 2. prosince 2016

... stromečky a hvězdičky ...

mé předsevzetí, že už nebudu kupovat žádné, ale opravdu žádné další vánoční dekorace dostalo na frak. V úterý, s kamarádkou na nákupech, první obchod a nový růžový svícen a malinký stromeček ...


... na okně s ostatními kousky ...


... mám ráda mít na okně nejenom květiny ...


... a doufám, že Sophora bez úhony přežije zimu ...


... včera jsem na to zapomněla, ale kdyby jste si někdo chtěl udělat adventní svícen na odpočítávání (psala jsem o něm včera) ráda vám předlohu pošlu, stačí si o ni napsat na email na dabe24@seznam.cz ...


... krásný pátek ...

Danka 

14 komentářů:

  1. Sophora má ráda přes zimu chladnější umístění,jinak opadá . Nad topením se jí určitě líbit nebude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za radu. Ona není nad topením, je vedle, předloni jsem si tak zlikvidovala Cypriš, tak už vím, co topení dokáže, ale raději ji ještě posunu. U okna je dost zima, měla jsem spíš strach ať ji není zima :-)) Hezký den D.

      Vymazat
  2. Tak ať přežije držím pěsti . Taky přeji fajn den H.

    OdpovědětVymazat
  3. Je to moc pekne, ja tedy na monitoru prave barvy nevidim, vse mam fialove, ale i tak je to hezke. A ten stromecek jsem mela v nejakem obchode v ruce, nakonec nemam, je ale moc pekny. A jestli muzu, budu za sablonu rada:-): info@nordicpassion.cz. Moooc dekuji. At sophora prezije, ja uz mam eukalyptus scuhy:-(. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Marci :-) Eukalyptus mě mrzí. Obdivuju ty, kterým se s květinami daří. Šablonu máš v emailu, hezký den D.

      Vymazat
  4. Danko, opět krásné vánoční ladění. Vánoční hvězda je nááádherná :-) Měj se krásně Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ivanko. Hvězda už trochu opadla. Nevím, jak to v těch obchodech dělají, že jim tam ty kytky vydrží :-)) Hezký večer D.

      Vymazat
  5. Růžovou vánoční hvězdu jsem ještě neviděla... Všechny svícínky máš hezké. Já nákupům dekorací docela odolávám (ono stačí, že máme doma hromady čajů, které kupuju kvůli přebalům do sbírky ;-). I když tak úplně málo svícnů taky nemám (solný, dřevěný, malý skleněný na čajovku, skleněnou podložku pod velké svíčky, skleněný s kovovými andílky...)
    Hezký večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono se to nasbírá, že? :-) Na svícny už mám vyhraněný jeden koš ;-) Stáni, děkuji a hezký den Danka

      Vymazat
  6. Danko, krásně ti k novému růžovému svícínku ladí růžová vánoční hvězda! :-) Nikdy jsem tohle barevné provedení neviděla, vždy jen klasickou červenou nebo bílou.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale já ji mám z běžného hobby marketu, pokukovala jsem po ní už dlouho. Letos ji mám podruhé. Děkuji Luci a hezký den D.

      Vymazat