sobota 30. července 2016

... slivovice ...

opět jsem se nechala inspirovat blogovým světem, tentokrát u Ivanky z blogu Za městem u lesa výrobou rybízového likéru více tady. Rybíz jsem ponořila do slivovice, přidala třtinový cukr, asi týden nechala uležet a přecedila. Likér je výborný ...



... ze slivovice jsem udělala i zimní variantu, kterou už znám déle. Do slivovice se přidá med, citrón a skořice vcelku. Nechávám minimálně 24 hod uležet, než se vše propojí ...



... na zdraví a hezký den :-) ...   

4 komentáře:

  1. Teda Danko, ta zimní varianta mě moc láká. Měj se pěkně Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona se dá pít i v létě :-) Budu se těšit až o ní napíšeš :-) D.

      Vymazat
  2. Vyborne veci, verim, ze to chutna, kdyz to tak skvele vypada:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chutná, slivovici to jenom zjemní, jinak je to pořád slivovice :-) D.

      Vymazat