opět jsem se nechala inspirovat blogovým světem, tentokrát u Ivanky z blogu Za městem u lesa výrobou rybízového likéru více
tady. Rybíz jsem ponořila do slivovice, přidala třtinový cukr, asi týden nechala uležet a přecedila. Likér je výborný ...
... ze slivovice jsem udělala i zimní variantu, kterou už znám déle. Do slivovice se přidá med, citrón a skořice vcelku. Nechávám minimálně 24 hod uležet, než se vše propojí ...
... na zdraví a hezký den :-) ...
Teda Danko, ta zimní varianta mě moc láká. Měj se pěkně Ivana
OdpovědětVymazatOna se dá pít i v létě :-) Budu se těšit až o ní napíšeš :-) D.
VymazatVyborne veci, verim, ze to chutna, kdyz to tak skvele vypada:-). M.
OdpovědětVymazatChutná, slivovici to jenom zjemní, jinak je to pořád slivovice :-) D.
Vymazat