středa 29. listopadu 2017

... vánoční sezóna ...

pro letošek jsme naši vánoční sezónu právě zahájili :-) ...


... medovinou a punčem (dětským :-)) ...


... šli jsme na to klidnější náměstí. Na tom hlavním to bylo jako o pouti, ne jako o adventu - pak nemají být lidi vystresovaní, když tam pouštějí duc duc písničky. Jedny u kluziště, druhé jiné na kolotoči - stojí vedle sebe :-( a na hlavním pódiu (kousek vedle) se děti snažily zpívat lidové vánoční písně ...



... omrkli jsme co kde mají. Určitě se tam ještě několikrát vrátíme. Andělů je po centru rozmístěných hodně. I na místech, kde nikdy nebývali ...



... přeji všem krásný den ...

Danka

9 komentářů:

  1. Tak to jste si hezky zahájili čas adventu, čas předvánoční a vlastně Vánoce. U nás se bude rozsvěcovat strom na náměstí až tuto neděli.
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trhy už začaly, protože se slaví i výročí města, které tímto skončí. Strom rozsvítí až v neděli. Hezký den Hani, D.

      Vymazat
  2. Já si po řád Advent ještě nepřipouštím, ještě nebyla "ta" neděle. I když přiznávám, že je to i proto, že je pořád nějaký spěch (hlavně v práci, jinde si to umím aspoň trochu vyřešit). Ale dneska jsme se příjemně zastavili - večeří v restauraci na oslavu synova zítřejšího svátku. Vánoční atmosféru se aspoň kouskem pokusím vytvořit o víkendu.
    Hezký večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neprožívám to tak jako vloni, ale už to prostě bude. Večeře musela být fajn. Hezký den D.

      Vymazat
  3. Ten starý kolotoč vypadá úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem toho letos teda už fakt docela dost plná. A jako těším se na to, až to propukne v plném rozsahu. Takový ten poslední týden před Vánocema. :) A dárky už mám nakoupená. Dneska mi přijde dámská peněženka malá, kterou jsem koupila mamce. :) A jako myslím si, že z ní ona bude mít fakt velkou radost. :)

    OdpovědětVymazat