pátek 8. dubna 2016

... nové květiny ...

... po velikonocích jsem říkala, že budu muset navštívit nějaké květinářství a doplnit domácí zeleň. Květinářství to nebylo, byla to Ikea :-) a zaujal mě břečťan. Hned jsem věděla, že bude stát na okně vedle Sophory. Ani se moc nemusí rozrůstat, líbí se mi takový, jaký je teď ...




... ve školce se taky tématicky trefili ...


... a do třetice ještě jednu jedlou :-) Moje pěstitelské zkušenosti a schopnosti jsou opravdu nepatrné. Netuším, kdy by tenhle můj pokus mohl být k jídlu. Jestli se tam vůbec dopracuje :-) ...


... proto jsem bazalku raději koupila. Mám totiž děsnou chuť na salát s rajčaty a mozzarellou ...


6 komentářů:

  1. Brectan mam rada, jen mi nikdy nevydrzel dlouho, tak preji vice stesti. Kyti do Bertika jsou ty nej,ze?:-)
    A at se dari bylinkam, chystam se brzy publikovat me pokroky ve skleniku, nic moc tedy...
    Padim na trh. Hezky den. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bertíkova kytička aspoň neuvadne. Trhy naše jistota! :-) Břečťan jsem kdysi měla a vydržel docela dlouho a pak z ničeho nic bylo po něm ... Těším se na tvé pěstitelské úspěchy ... a děkuji :-)

      Vymazat
  2. IKEA je ideální! :) Člověk tam koupí kde co, a i na kytičky se dostane. Břečťan vypadá hezky a i mě zaujal truhlík. Dnes se tam zrovna chystám, to zase peněženka zapláče. :) A chválím bazalku, určitě se jí povede. Já se letos pustila do chilli papriček, bazalky a majoránky. :)

    Hezký pátek! Lucka www.sleepy-cat.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) IKEA mě jednou zničí :-)) nakoupím a už se mi zase něco líbí. Dej vědět co jsi koupila. A pěstování zdar !! :-))

      Vymazat
  3. Já mám doma také nové květiny :-) Manžel mi nechal poslat krásné rudé růže :-) Využil doručení květin Brno a u květin byl i pěkný vzkaz :-) Jen škoda, že růže vydrží jen týden a pak je budu muset vyhodit, tak doufám, že se zase brzy dočkám podobného překvapení :-) .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je opravdu hezké překvapení. Taková nemívám ;-)

      Vymazat