středa 2. srpna 2017

... neónová ...

v létě mám náladu na neónové barvy. Sice jsem četla, že by si žena v jistém (mém) věku měla dát na tyto odstíny pozor, ale mě je v nich hezky a myslím, že i zrcadlo používám (mám soudnost) ;-). Na jaře jsem neodolala obyčejnému tričku v krásné neónové, jak jinak než růžové. Přibylo i oranžové, protože jsem chtěla ladit s Bertíkem - to jsem ale netušila, že z toho nic nebude, protože McQueen :-)) ...


... pak jsem si koupila tenounkou sportovní mikinu - ať jsem na horách vidět :-)) ...


... a vlastně vše začalo už vloni před zimou, kdy se mi líbila tahle mikina. Přála jsem si ji na Vánoce, ale Ježíšek to nezaregistroval :-D. A ono to ani nevadí, protože v obchodě na mě počkala a mám ji teď z výprodeje ...




... krásný letní den ;-) ...

Danka

20 komentářů:

  1. Danko, pěkné kousky! Ale jak ti dokonale ladí s kytičkami na balkóně :-)
    Měj se fajn, Klárka.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Dani,
    krásné kousky sis vybrala. Ta poslední mikina je teda super, ta by se mi taky líbila. A vlastně je jedno co říkají poučky, hlavní je, že se v tom cítíš dobře.
    Doufám, že už je ti lépe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Martinko. Nějak mi ta jejich rada zůstala v hlavě. Myslím, že to chce zdravý selský rozum, jako u všeho :-) V těchto barvách je prima! Hezké dny D.

      Vymazat
  3. Dani, krásné kousky. Já také ráda nosím růžovou a cítím se v ní ve svém věku dobře. :o) Mikina na hory je parádní a ta zimní si na tebe počkala.
    Přeji krásné dny. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Dáši. Věk je prý relativní. Asi už nebudu mít na tričku Mickey Mouse (chtěl Bertík :-)), ale neonky jsou v pohodě. Hezké dny D.

      Vymazat
  4. Dani, tyhle neonky jsou na leto jako delane. Navic ty veci vsechny vypadaji moc pekne. Mej se prima, snad uz je dobre. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak Marci, děkuji :-). Ještě to není 100%, ale věřím, že na dobré cestě. D.

      Vymazat
  5. Hezké doplnění šatníku. Super bude určitě ta tenká mikina - já si podobnou (aspoň pokud lze posudit podle fotky) koupila loni a nedám na ni dopustit. Je teda černá, ale já mám jednak černou ráda a pak hlavně - jinou neměli...;-)
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Stáni, tahle je z Tchibo a zatím nevím, jak v ní je, ještě jsem ji nestihla otestovat. Asi na ní přijde řada na horách a asi i na tu druhou :-)) Ani nevím, jestli ji měli v jiné barvě, šla jsem po téhle :-) Děkuji a měj se krásně. D.

      Vymazat
  6. Hezké barvičky. Taky jsem poslední dobou opustila svou oblíbenou černou a mám už i veselejší kousky. Od té doby, co chlapi nosí růžovou, nosím, co se mi líbí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, správný přístup :-))) hlavně ať nám je skvěle! D.

      Vymazat
  7. Určitě jsi tímto nákupem nic nezkazila. Barvičky jsou to hezké. Ta silnější mikina je tedy bezvadná. Tu bych tedy brala. Vlastně bych brala vše - i když jsem starší nežli Ty :-)-
    Měj se moc hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) já myslím, že to o věku není, v létě je dovoleno vše, jenom to chce tu soudnost ;-) Děkuji Hani, měj se krásně D.

      Vymazat
  8. Danko, neonovou růžovou taky miluji. Troufla jsem si i na boty a batoh v této barvě :-) Věk v tomto případě neřeším :-) Ta tenká sportovní mikina je super!!! Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je z Tchibo, je to stálá kolekce :-) kdyby jsi ji náhodou potřebovala ;-) Ivi, ty věk neřeš vůbec :-D. Batoh a boty, to musí být super! Krásné dny D.

      Vymazat
  9. Danko, mikina je skvělá, na neonovou já nejsem, ale když se ti líbí, tak proč ne. Pa M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Líbí a moc ;-) Děkuji Martinko. Krásné dny D.

      Vymazat
  10. Každý má nosit, co se mu líbí a v čem je mu dobŕe. Mně tyhle barvy nejdou k vlasům, ale tobě určitě budou slušet:-)
    Hezké kousky máš :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu Evi. Já myslím, že je nosit můžu ;-) Děkuji, krásný večer D.

      Vymazat