pátek 30. června 2017

... do školky ...

Bertík poslední dva roky nenavštěvoval běžnou mateřskou školu, ale dětské centrum, které jsme si školka pojmenovali. Protože od září bude předškolák a už by měl do běžné školky chodit, dnes jsme se v té naší školičce loučili ...


... a protože nemám tvořivé období, sáhla jsem po domácích zásobách dárečků. Květinky jsem objednala před pár roky a čekaly na tu správnou příležitost. Ke každé jsem napsala lísteček od koho jsou a kromě dobrého čaje a něčeho na zub dostaly tety/ paní učitelky tyto keramické květinky ...


... tyto dva roky utekly jako voda. Od záři Bertík nastoupí do státní školky a i když z té naší nemám špatný pocit, protože vím, že je to o lidech, nelíbí se mi ten systém, do kterého spadneme. I ta naše nynější školka měla svá pravidla, ale tak nějak bez zásahů zvenku ...

... krásný den ...

Danka

18 komentářů:

  1. Dani, krásné kytičky, taky by se mi jedna líbila. :o)
    Hezký večer.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koupila jsem je, protože se mi líbily a čekaly až přijde jejich čas. Hezký večer Dášo, D.

      Vymazat
  2. Dani, to je milé :-) Já si taky vždycky říkám, že si nakoupím nějaké drobnosti do zásoby, ale nikdy to nevydržím a vždycky je hned někomu dám :-) K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle byla naprosto výjimečná situace, jinak jsem na tom stejně jako ty :-) D.

      Vymazat
  3. Kytičky jsou překrásné, paní učitelky musely být nadšené. Před dvěma roky jsi to vychytala, když jsi je pořídila. Jako když je najdeš...:-)
    H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Líbily se, kytička na památku :-) Asi si takové zásoby zase udělám, tohle se vždy hodí. Jen škoda, že tohle neumím vyrobit ;-) D.

      Vymazat
  4. Zásoby takových maličkostí se vždy hodí a já si uvědomuji, že už mám nějak vyčerpáno a měla bych se zamyslet. Hezky se Bertík rozloučil.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě tam příští týden zajedeme, tak to loučení nebylo tak strašné, když se ještě uvidíme. zakázala jsem si být smutná!! raději. D.

      Vymazat
  5. Určitě kytičky potěšily. Jsou moc hezké.
    Hezký víkend!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Hani, taky měj hezký víkend. Kytičky se líbily. D.

      Vymazat
  6. Dani, krasne darky, at je prestup po prázdninách pohodovy.M.

    OdpovědětVymazat