středa 9. listopadu 2016

... páté přes deváté ...

tento příspěvek jsem původně chtěla věnovat jenom pletení a háčkování, protože přesně takhle to s mým tvořením teď vypadá. Mám rozpracované dvě čepice, další je v pořadí a do toho háčkuji sněhové vločky. O tom, co chci stihnout ušít ani raději psát nebudu :-) ...


... když jsem přemýšlela jak to sepíšu, zjistila jsem, že takhle podobně vypadá i moje domácnost, kterou jsem chtěla mít v rámci úklidu mého života už hotovou. Chtěla jsem poslat dál věci, které nepoužíváme, vyrostli jsme z nich nebo nemáme rádi a zatím mám pocit, že to nikdy neskončí a jsem z toho akorát unavená ...


... a tak tím, že jsem to sepsala jsem to ze sebe aspoň trochu dostala a říkám si, že co nebude řekněme třeba do 20.11. tak prostě počká, protože jsou i další důležité věci, které bych chtěla mít v pořádku - hlavně teda sebe, protože od toho se odvíjí i zbytek ...

... půjdu něco dělat a vy se mějte moc krásně ;-) ...

16 komentářů:

  1. Danko, vločky jsou nááádherné. Opakuji se, ALE JSI ŠIKOVNÁ :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Dani, souhlasim s Ivankou, sikovna jsi moc.
    Ja vim, ze cloveka tesi, ze ma tak nejak uklizeno, myslim prave i od veci, ktere uz mit nechce, na druhou stranu, ono to neutece, hlavne si uzivat toho, co momentalne mame a co jde. A ty to umis;-). Pekny den. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Marci :-) Mám pocit, že mi to přelézá přes hlavu. Včera jsem protřídila Bertíkovo oblečení s tím, že mám hotovo a večer mi tu nečekaně přistál nový pytel na probrání a tak to mám skoro ze vším. Ale někdo udělal to samé co já a uklidil si :-))) Tak jdu probírat a pak si užívat :-) Hezký den D.

      Vymazat
  3. Vločky jsem háčkovala před dvěma lety jako o život :-) Ale uplést čepicí bych si netroufal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Před dvěma lety jsem taky uháčkovala pár vloček, ale nemůžu je najít, tak háčkuju nové :-)) Čepice není těžká ani na dlouho, zkus to ;-)

      Vymazat
  4. Dani,mám pocit,že čtu o sobě.Taky jsem šílenec,co má rozdělaných deset věcí zaráz.Ale věřím,že jednou to přijde,že se dostanu ke konci :-) :-).Jinak na ty vločky se taky chystám, kdyby byl popisek,pustila bych se do toho ;-).H

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U těch ručních prací to mám jenom ty tři a v hlavě několik dalších. Nejhorší ale je, že to tak mám i s bytem :-) Ale my to určitě zvládneme :-)

      Vymazat
  5. Zdravím Dani :-), jsi opravdu šikula a všechno vypadá moc dobře, budu se těšit na výsledek, hlavně na ty čepky. Tuhle vločku už jsem taky háčkovala a je efektní.
    Jinak já to mám s tím pořádkem úplně stejně. Vše je spolu zdánlivě provázané a zapadá do sebe jak skládačka... pořádek ve věcech mi dělá dobře na psychiku, pak jsem spokojenější, milejší, víc tvořivá, ráda vařím, peču, chodím do práce atd... Nesmíš být na sebe tak tvrdá, ono se to podá, Kája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Kájo. Byla jsem překvapená, jak je ta vločka ve skutečnosti krásná, zkouším ještě další ... a ten zbytek přesně jak píšeš. Dělá mi dobře, když mám věci v pořádku a vše mi jde lépe od ruky, i život :-) Vše má svůj čas, bude to až to bude ... hezký večer D.

      Vymazat
  6. Taky v poslední době nestíhám a čím míň stíhám, tím míň se mi do něčeho chce, protože se mi věci kupí a já nevím, odkud začít. Takový začarovaný kruh, který pořád nemůžu rozetnout. A to nci netvořím.
    Hezký večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, začarovaný kruh a nevím kde začít, to je přesné a do toho potřebuju tvořit, protože mě to hóódně baví. Hezký večer D.

      Vymazat
  7. Povedené páté přes deváté, daří se vše.... hezký večer měj. Jana

    OdpovědětVymazat