čtvrtek 2. dubna 2020

... velikonočně ...

naše letošní velikonoční výzdoba. Začneme hned u dveří do bytu ...



... pak obývák ... konferenční stůl ...


... kostka se svíčkou a pověšeným vajíčkem je stálice několik let. Stále mě baví ...



... jídelní stůl ...


... z kočiček mám velkou radost - prostě jaro a Velikonoce ...


... okno ...



... skříňka ...



... a na chvíli uklizeno ...


...  ne, nestěžuji si. Pokud je u nás teď nepořádek, tak proto, že si Bertík hraje v obýváku, takže to ani nepořádek v tom pravém slova smyslu není, jen máme stížené podmínky vůbec obývákem projít :-) ...



... stále staví nové dráhy pro vlaky, pustil se i do "elektrifikace" (bílé provázky ↓↓), ale ta mu pořád padá, tak už tam zase není ...


... přeji krásné jarní dny ...

Danka

16 komentářů:

  1. Příjemná jarní výzdoba. Vkusná,elegantní.
    Tak to je jasné, že teď když jste s Bertíkem doma, tak nebude obývák jako ze žurnálu.
    Pěkné dny - hlavně ve zdraví, Danko!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Hani. Hlavně to zdravíčko, že? Hezké dny D.

      Vymazat
  2. Danka,
    krásne je u vás, veľkonočne. V poslednej dobe sa mi páči biela výzdoba a minimalizmus :-) presne ako u vás.
    Ja som neoddolala a kúpila si bieleho dreveného zajačika (ako keby nemám ozdôb plné krabice). A ten "neporiadok" je aj u nás, ale v detskej izbe, ktorá je obrovská...Práve včera som ju upratala :-)))
    Majte sa krásne, prajem pekný víkend,
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Aďko, letos jsem koupila jenom malé látkové zajíčky co visí na dveřích a jednoho plechového zajíce. I tak těch velikonočních ozdob mám 3 krabice :-)) V dětském pokoji lego dráha byla do zavření škol a po otevření tam půjde zpátky :-)) Hezké dny D.

      Vymazat
  3. Krásně nadekorováno jako vždy...krásné elegantní čisté linie.
    Bože))))....já ještě nic:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Evi. S tou karanténou jsem potřebovala mít aspoň doma něco jak má být. D.

      Vymazat
  4. Danko, máte to moc krásné. Já letos asi na velikonoční výzdobu rezignuji. Zatím se mi podařilo najít je jedno vejce na dveře. :D U nás totiž manžel stále uklízí a přehazuje mi věci z místa na místo, takže nikdy nevím, kde co mám. :D
    Mějte se krásně, Sabi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéjej, to by se mi nelíbilo, kdyby mi tak někdo schovával věci :-)) U nás to spíš dělám já a nejhorší je, když zapomenu, kam jsem to dala ... Děkuji Sabi, D.

      Vymazat
  5. Danko, my máme v obýváku taky docela binec - převážně pracovní. Já pracuju z domova téměř 100%, manžel občas, takže se tu povalují různé pracovní materiály a tak. A já se ve volných chvílích snažím trochu věnovat své čajové sbírce, takže ještě generuju binec čajový. A to jsme dva dospělí :D.
    Tvoje velikonoční výzdoba se mi líbí, ten zaječí košíček se bezvadný. Já budu mít velikonoční výzdobu hodně minimalistickou, před zavřením krámů se mi do Velikonoc zdálo daleko, no a teď už skoro nic nekoupím. Ale určitě dojde na větvičky (kočičky to tedy nebudou, byť by se mi líbily, ale pylová alergie velí je netahat domů).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mě se práce z domova teprve chystá a vůbec se na to netěším, protože to bude taková ta klasika dnešních dnů - škola, kuchyň, práce atd. atd. Čajové sbírce se věnuj, člověk se prostě musí odreagovat. Kočičky mám letos výjimečně. D.

      Vymazat
  6. Danko, krásná velikonoční výzdoba! Adámek stojí vedle mě a prohlíží si místo, kde jsme kdysi byli. Pochválil tvůj nový obývák,máš to prý moc pěkné a dobré. Důkladně probádal Bertíkovo stavení a hledal, co má doma taky. Je sice už v 5.třídě a duše hravého kluka v něm pořád dřímá :_) Pozdrav od nás Bertíka, a přeji vám oběma hlavně zdraví!!! Pá Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ivi. A Adámkovi taky ;-) Kluci si hrají pořád. O Vánocích zalezli k Bertíkovi do pokoje i ti dva dospělí bráchové a všichni tři si tam společně stavěli, takže 5.třída je úplně v pohodě ... Mějte se krásně a třeba se zase uvidíme. D.

      Vymazat
  7. Danko letošní výzdoba? To jsou jen kraslice v proutěném košíčku v zádveří, na botníku. Kočičky necháme včelkám, tak max. narcisky. Ale co mne zaujalo jsou prostírky z rifloviny, a za ty palec nahoru. A že nemůžete projít obývákem? Bertík je malý a někde si hrát musí. Vždyť pro všechny kdož jsou s dětmi doma to musí být ohromný záhul učit děti doma a nějak je na zbytek dne zabavit. K tomu nakoupit, navařit, uklidit a nebo dělat z domu. Zdraví Iwka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prostírky z rifloviny jsou z Jysku. Mě se spíše líbila ta barva a jako riflové jsem je vůbec neviděla. S Bertíkem jsme co se týká situace v pohodě, ale mít tady ty dva starší v době jejich školních let, pracovat z domu, k tomu vařit ... to bych nechtěla, to by byl opravdu záhul ... Mějte se hezky Iwko, D.

      Vymazat
  8. Dani, Bertik si to umi uzit a to je fajn, a ty zase nazdobit:-). Tak prijemne dny. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to jsi napsala hezky :-)) Děkujeme Marci, D.

      Vymazat