středa 6. prosince 2017

... přišli ...

minulý týden Bertík pro jistotu namaloval Mikuláše s andílkem a čertem - prý aby určitě přišli ...


... k malování se přidal i Adam :-))) Směju se, protože obrázky jsou na stejné věkové úrovni, i když je každému jinak (horní obrázek Bertík, spodní Adam). Sama ale nevím, na jaké úrovni bych postavy namalovala já. Jestli vůbec ;-) ...


... nicméně ti tři přišli a balíčky pro Bertíka, mě a tatínka nechali v ložnici na okně ...


... Bertík Mikuláši děkuje - dostal malinké dopravní značky (a tohle je poslední fotka s dětskými zoubky, večer Bertíkovi vypadl první zub, kývat se začal přesně před týdnem 28.11.) ...


... v balíčku byly dobroty, ovoce a knížka Ježíšek. Zatím jsme přečetli kousek. Je moc hezky napsaná a Bertík podle ní už tvoří papírové vločky ...


... jo a Bertík měl v balíčku jednu malilinkatou bramboru ...



... i tatínek jednu dostal. Asi malinko zlobili :-)) ...


... mějte se všichni hezky ...

Danka

8 komentářů:

  1. Naše holky když dostaly bramboru, měly vysvětlení hned....uvaříme, nezlobíme :o)
    Danko mějte se krásně. A obrázky má Bertík moc hezké. J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten druhý obrázek kreslil jednadvacetiletý Adam :-)) Vysvětlení tvých holek je hezké, tohle jsem ještě neslyšela. Krásné dny Jani, D.

      Vymazat
  2. A co pěkného přinesl Mikuláš tobě? Já si nadělila sama - třetí čajový adventní kalendář :-D. Tentokrát s kvalitním sypaným čajem (taky byl drahý jak čert ;-)).
    Hezký večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co mi Mikuláš donesl vyfotím hned jak to bude možné. Adventních kalendářů není nikdy dost, že? Bertík zrovna včera přemýšlel, že by bylo dobré mít jeden ráno a jeden večer :-)) Hezký den Stáni, D.

      Vymazat
    2. :-D. Danko, já to tak vlastně mám - jeden v práci ráno, druhý odpoledne a třetí doma večer (ten je nejlepší - ty sypané čaje jsou fakt super, ve čtvrtek jsem měla černorybízový a byl úžasný)

      Vymazat
    3. Tak to by chtělo popíjet sypané čaje a sbírat ty jejich obaly :-)) Hezký den Stáni, D.

      Vymazat
  3. Na první fotce má Bertík úžasný výraz. Dětské nadšení je prostě bezkonkurenční :) Na mě Mikuláš nějak zapomněl, tak jsem si pro jistotu sama nadělila knihy :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zvědavá jak letos dopadnu u Ježíška, jestli to nebudu mít tak jako ty s Mikulášem :-)) Bertík to vystihl přesně :-))

      Vymazat