neděle 16. dubna 2017

... k nakousnutí ...

myslím, že po Velikonocích začnu držet dietu. Začíná se mi srážet oblečení ve skříni a dobrot, kterým těžko odolávám je hodně. Bude to chtít kázeň a pohyb! ...


... minulý týden mě napadlo, že bych na Velikonoce mohla udělat játrovou paštiku (recept tady), která měla úspěch při oslavě Bertíkových narozenin. Na ochutnání jsem připravila dva kousky, s tím, že si ji potom dáme na večeři. Nevydrželi jsme to. S čerstvým pečivem jsme s Bertíkem na posezení snědli celou skleničku ...


... náš druhý mazanec čeká na snídani ;-) ...



... mějte krásnou sváteční neděli ...

Danka

11 komentářů:

  1. Taky se mi začínají srážet kalhoty :-(. Ale domácí paštice s čerstvým pečivem bych taky neodolala (tu naštěstí nemám) a mazanec mám právě před sebou (a částečně už v sobě).
    Hezkou (u nás větrnou) neděli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám, že jsem se omylem přihlásila pod jménem, které používám na Googlu, namísto jména s odkazem na blog :-)

      Vymazat
    2. :-) Když ty dobroty nebudu dělat, nebudu je pak muset jíst :-) jenomže, když je to ták dobrý. Hezký večer D.

      Vymazat
  2. Dani, s prvním odstavcem se s tebou ztotožňuji. I mně se sráží oblečení a pochoutek je čím dál víc.
    Mazance jsem napekla včera a už jsou dva téměř snědené. Beránek se mi letos moc nepovedl. Po vychladnutí se trochu smrštil a padá mu hlava. :o)
    Ale chutnat bude určitě dobře.
    Krásnou neděli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsme zvědavá, jak si s tím oblečením poradím :-)) Beránka nepeču, mám pocit, že by byla hlava oddělená od těla. Hlavně, že ten váš chutná. Dáši, přeji krásný večer D.

      Vymazat
  3. Jsi v te kuchyni desne pilna:-), Dani, vypada to bajecne. Jinak dnes jsem si pri pohledu do zrcadla rikala to same - s tim pohybem:-). Pekny den. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už aby bylo hezky a my zase chodíme ven. Kuchyň mě až tak "nebabí". Cílený pohyb si budu muset naordinovat :-) Marci, krásný večer D.

      Vymazat
  4. Taky se mi sráží oblečení a to docela markantně :) Ale já žádnou dietu držet nevydržím, jsem hrozná. Navíc sladké je fakt moje velká slabost. Když vidím ten krásný mazaneček..ách. Možná paštičku bych oželela, ale mazanec ne ☻
    Měj se krásně, Dášo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, nejsi v tom sama, taky nevydržím držet dietu a ke kafíčku si ráda něco dobrého dám. Ta paštika je taky moc dobrá ;-) Krásný večer Šárko, D.

      Vymazat
  5. Tolik dobrého jídla, tak to má být :-))), Kája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)) ale pak ten šatník ve skříni nestíhá ;-) Hezké dny Kájo, D.

      Vymazat