čtvrtek 12. ledna 2017

... předsevzetí ...

předsevzetí co budu a nebudu dělat, nebo co ve svém životě změním si nedávám, protože když ve mě něco dozraje ke změně, je mi jedno, jestli je začátek nového roku nebo horké léto ;-). Moje předsevzetí, které mi prolétlo hlavou se týkalo utrácení a dopadlo katastrofálně!! Hned 2.ledna jsem ve výprodeji v Bella Rose našla růžový porcelánový domeček ...


... a o dva dny později jsme šli do Ikea jenom na kafe. Prošla jsem slevovým koutkem a ubrousek se svícnem se mnou šli domů ...


... pro svícen jsem našla místo hned. Je v předsíni na botníku, už jsem se o něm zmiňovala, ale pro domeček místo zatím hledám. Asi to chvíli potrvá, než tu polici zase doladím ...


... pro příště raději ani nepomyslím na nějaké předsevzetí. Daří se vám předsevzetí dodržovat? ;-) ...

... mějte hezký den ...

Danka 

15 komentářů:

  1. Hezký den Danko....já a předsevzení to ne ....... žádné si nedávám, protože pokud si chci něco koupit koupím si to.Domeček je pěkný věřím, že na něj najdeš správné místo a co kdyby u něj parkovalo růžové autíčko????Ten stromeček z něj nejde sundat?

    OdpovědětVymazat
  2. Už vidím, že sundat jde ...šla bych do toho a něco černého vedle postavit a líbilo by se mi to.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobré ráno Hani, děkuji za typ. Taky jsem nad tím přemýšlela, ale autíčko zatím zůstalo, tam kde je :-) Dekorací je hodně, jen je správně sladit :-) Hezký den D.

      Vymazat
  3. Ty sluvy jsou vážně nebezpečné :D taky nikdy neodolám...
    A tím předsevzetím, asi je to u všech stejné.. vydrží to prvních 10 dnů, možná měsíc a pak je nějaké předsevzetí tatam.. Takže radši si žádné nedávat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě vydrželo dva dny :-))) odolat slevám je opravdu těžké. Hezký den Míšo D.

      Vymazat
  4. Dani, predsevzeti si nedavam, i kdyz prani mama:-). Hlavne si ty veci nevycitej, ale uzivej:-). Pekny den. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj Marci, nevyčítám. Domeček je přenádherný a od Bloomingville a o ty ostatní věci se taky nebojím :-)) Děkuji a krásný večer D.

      Vymazat
  5. Novoroční předsevzetí si taky nedávám a ty v průběhu roku se mi moc plnit nedaří. I když před dvěma měsíci jsem si řekla, že po nějakou dobu nekoupím žádnou kosmetiku (za kterou jsem schopná utratit docela dost) a zatím se mi to daří. Místo toho ale utrácím za jiné věci, takže ve výsledku stejně nic neušetřím...Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že jsi své předsevzetí nekupovat kosmetiku zvládla- O tom, že chceš ušetřit předsevzetí přece nebylo :-))) Děkuji Jani a měj se hezky D.

      Vymazat
  6. Člověk si má dělat radost.Nakoupila jsi moc pěkně...nelituj:-)))) Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Evi, určitě nelituju :-))) Radosti není nikdy dost ;-) Hezký večer D.

      Vymazat
  7. Danka, nakupila si krasne kusky, takze porusenie predsavzatia sa nepocita :) Ja si pre istotu ziadne nedavam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je hezký pohled na věc, že se to nepočítá :-))) Už to taky s předsevzetím nebudu zkoušet. Děkuji Katie, měj se hezky D.

      Vymazat
  8. Já si předsevzetí taky moc nedávám a plnění tedy neřeším. Ze slev mám zatím dvě svíčky ve skle (vanilkovou a levandulovou) po 18 Kč, což byla cena, které jsem neodolala... A pak vlastně ten veverčí kalendář, co jsem dávala včera na blog ;-)
    Hezký večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veverčí kalendář jsem viděla, ale napsala jsem komentář rychleji, než jsem ho celý dočetla :-))) Slevám těžko odolávám. Krásný den Stáni, D.

      Vymazat