středa 4. ledna 2017

... Bertíkovo tvoření ...

ani Bertík o vánocích ve tvoření nezahálel. Tento obrázek udělal sám, tatínkovi k narozeninám ...


... pro něj a jeho kamarády jsem kupovala archy samolepek se zimní tématikou, tak je hned využil. Razítko včeličky dostal ve školce po besídce, tak je na zimních horách i včelka :-)). A když já jsem pletla a byl u nás tatínek, tak Bertíkovi udělal k vláčku, z papíru věž s tunelem a Bertík ji doladil barevně ...




... tvoření zdar, mějte se krásně :.-) ...

Danka

10 komentářů:

  1. Bertik proste umi:-), mejte krasny zasnezeny den:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)) u nás zatím jenom děsně fouká :-) Krásný den D.

      Vymazat
  2. šikovný ten Bertík. Takový obraz pro tatínka! To by stálo za to to zarámovat. Ale tatínek je taky tvořivý . věž je udělaná precizně :-) Měj se fajn Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) překvapuje mě, s jakou rychlostí má ty obrázky hotové, prostě sedne a je hotovo! :-) Na zarámování jich už pár čeká, asi se tam přidá i tento. Krásné dny Ivanko D.

      Vymazat
  3. Teda ten Bertík je ale šikula. :-) Klukům se leckdy moc do kreslení a tvoření nechce, ale u Bertíka je znát, že ho to baví. Tatínkovi nakreslil a samolepkami a razítkem vyšperkoval parádní obrázek. :-) No a tunel k vláčku je taky super! Jsou ti vaši klucí ale šikovní... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Luci. Bertík s kreslením problém naštěstí nemá, na tohle šikovní jsou oba :-) Krásný večer D.

      Vymazat
  4. U dětí se mi moc líbí, že sednou a nakreslí nebo namalují náramný obrázek. Jak jsou starší, začnou se toho bát, víc se snaží něčeho dosáhnout a je po kouzlu.
    Bílé dny, Kája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, krásně od srdce, bez nějakých předsudků, aby se to někomu líbilo! U nás zatím moc nepadá, čekám, jestli to přijde nebo ne :-) měj se krásně D.

      Vymazat
  5. Bertik je velmi sikovny...krasny darcek urobil :) A tie samolepky su mi zname, nie su nahodou z Pepco? Lebo som ich tam kupovala aj ja :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, jsou z Pepco. Líbily se mi, že jsou zimně vánoční a není tam Santa. Prvně jsem je koupila jenom Bertíkovi a pak jsem zašla ještě pro další, pro naše kamarády :-)

      Vymazat