pátek 5. dubna 2019

... křeslo ...

jojo, vím, že tohle křeslo má kde kdo, ale už jsem po něm pokukovala vloni a když mi kamarádky říkaly, že se v něm dobře sedí, koupila jsem ho hned jakmile jsem zjistila, že je zase v prodeji ...


... bude se mnou v ložnici a když přijdou návštěvy, přesuneme ho do obýváku ...


... v rámci úklidu jsem hodně probrala knihy a nechala si jenom ty, které mám opravdu ráda a nedovedu si život bez nich představit ...


... asi jimi už listovat nebudu, protože jsou dávno neaktuální, ale nechala jsem si je pro vzpomínky. Ty ostatní, které jsem měla ani nevím proč, jsem poslala do světa ...


... a zachraňuji jednu květinku - Peperomie Polybotrya. Vloni jsme si ji koupily s kamarádkou na MDŽ. Její nádherně roste, moje před Vánoci opadala a je z ní tohle torzo :-( ...


... přeji krásné dny ...

Danka

12 komentářů:

  1. Ahoj Danko,
    taky se mi křeslo líbí. Je to super kus nábytku, který snadno přeneseš a navíc hezky vypadá, možná proto ho má každý :) Já bych ho brala na terasu, pěkné posezení a na focení taky super.

    Peperomie se vzpamatuje, jen pozor na přemíru vody (hodně si ji drží v listech, tak není potřeba tak moc zalévat, hodně pomáhá jen hodně rosit povrch zeminy) a nemá ráda průvan a studený vzduch. Taky jsem ji měla a darovala, protože se jí u nás nedařilo. Teď je v podkroví a jede jako blázen a dokonce kvete.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mít více prostoru, určitě by byly aspoň dvě křesla :-)) Marti, děkuji za typ co s peperomií. Nevím, jestli jsem ji přelila, ale opadala a tak teď doufám, že to zvládneme :-)) ... krásné dny D.

      Vymazat
  2. Danka,
    priznám sa, že toto kreslo som ešte nevidela. Ak to nie je tajomstvo, kde ste ho kúpili?
    Aj ja doma popri vyšívaní preberám a upratujem a chystám sa to všetko darovať :-) Len kníh sa neviem zbaviť...
    Ale u vás je už krásne, jarne.
    Majte s Bertíkom pekný víkend,
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aďko, je z JYSKu. Měli akci na zahradní nábytek :-) Mě se hodně ulevilo, když jsem knížky, které mi nic neříkají a neměla jsem ráda poslala dál. Hodně jich skončilo v antikvariátu, opravdu do koše šly asi 3 knížky ... děkuji Aďko, krásný víkend i vám ;-) D.

      Vymazat
  3. Danko, taky se mi to křeslo moc líbí. Knihy potřebuji probrat taky, jen je tam problém, co s nimi. Vyhodit je mi to líto a zas takové literární poklady, abych to prodala třeba na Aukru to nejsou.
    Hezký víkend

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Knihy jsem musela projít a poslat dále. Je mi po tom o hodně lépe. Hodně jich šlo do antikvariátu. Hezký víkend Stáňo, D.

      Vymazat
  4. Dobrý kup....křeslo je krásné nadčasové a k vám se do bytu hodí.
    Knihy taky často posílám do světa.Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Evi, jsem z křesla nadšená, zatím ho využívám k telefonování ;-) Hezké dny D.

      Vymazat
  5. Prave minuly tyden jsem na nej taky koukala, mozna poridim na terasu, uvidime:-). Hezke dny. M.

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné křesílko. Pořád přemýšlím, jak uskladnit či jak mít urovnané časopisy, a vida, drátěný boxík. Děkuji za inspiraci, Danko :)

    OdpovědětVymazat