čtvrtek 30. března 2017

... včerejší den ...

byla jsem domluvená s kamarádkami z bývalé práce. Před setkáním jsem stihla vyfotit panorama Dolní oblasti Vítkovice ...


... zastavila jsem se na náměstí u vzpomínky na Věru Špinarovou. Je mi z toho smutno, takové měla plány ...



... a aby dnešní příspěvek nebyl jenom smutný, pak už jsem pokračovala na domluvené místo. Restaurace, do které roky chodíme se jmenuje 2promile. Bohužel už to není, co to bývalo. Vyhnal nás kouř z cigaret, tak jsme přešly do Elektry, nově zrekonstruované kavárny z první republiky, viz.foto ...


... daly jsme si čaj, dopovídaly, co jsme před tím nestihly :-) a jely domů. Bylo to fajn ...


... mějte se moc hezky ...

Danka

10 komentářů:

  1. Danko, Elektra vypadá famozně ,tam by se mi líbilo. Taky nesnáším kouř z cigaret , včera jsme šli na oběd, ale zřejmě od večera nebylo vyvětráno a smrděla jsem pak cigaretama na 100 honů, doma šlo vše do pračky ....fůůůůůůůůůůůůůj.Musíme si líp vybírat. Měj krásný sluníčkový den. Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elektra je opravdu famózní, mám v plánu tam ještě zajít, tak ji třeba více vyfotím. V těch promilích se vždycky kouřilo, to jsme věděly, ale včera to byl mazec, teď peru :-)) Hani, děkuji a taky měj krásný den D.

      Vymazat
  2. Hezke plany jste mely s kamoskami. Very Spinarove je mi mc lito, urcite s ni odesel i nejlepsi zensky pevecky hlas, bohuzel. Pekny den. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naštěstí ty písničky zůstanou ... s holkami je vždycky fajn. Marci, měj se hezky D.

      Vymazat
  3. Ta kavárna je opravdu pěkná, elegantní. A ta úvodní fotka zajímavá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Stáni, dostala jsem se na most, ze kterého se panorama lépe fotí, ale i tak je to pro foťák moc daleko. Snad se do kavárny ještě dostanu a více nafotím. Hezký večer D.

      Vymazat
  4. Ta kavárna je nádherná. Nějak se mi hned vybavil příběh o Saturninovi, který, tuším, začíná právě v kavárně. Tam by se mi líbilo, období 1. republiky mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Období první republiky máme rádi asi všichni :-) Jednu dobu tam byla mexická restaurace, bylo to strašné. Naštěstí vyhrál rozum :-) Šárko, měj krásný večer D.

      Vymazat
  5. Dani, Dolní oblast Vítkovice je neskutečně fotogenická, obzvlášť, pokud je i dobré světlo. Focení tam mě moc bavilo, je to něco naprosto jiného, originálního... K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včera bylo lepší světlo, ale zase jsem nebyla na tom mostě :-)) D.

      Vymazat