pondělí 17. října 2016

... zatím ...

sice na tomto místě už nějakou dobu spím, ale zatím se mi nepodařilo vše dotáhnout do konce. O víkendu jsem ušila povlaky na polštáře ...


... přemýšlela jsem, že je udělám z tohoto plédu. Je to sekáčový úlovek. Když jsem ho viděla, měla jsem jasno, že to je TA růžová, kterou bych tam chtěla mít ...


 ... nevěděla jsem jestli ho nechat tak, nebo střihnout. Rozhodla jsem se pro nechat tak. Kromě andělky Amélie to asi nakonec bude jediná růžová, která tam bude ...




... co myslíte, rozhodla jsem se s využitím plédu správně? ...

... krásný začátek nového týdne ...

10 komentářů:

  1. Dani, tak jsme meli obe sici vikend, ze?:-) Hezke si to pro sebe delas, to je moc dobre, clovek si musi delat radost. A kdyz je to jeste DIY, tak o to vic! Moc prijemne barvy! Pekny den. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, měly :-) Když už to tak je, chtěla jsem ať je mi tam příjemně. Děkuji Marci, hezký den D.

      Vymazat
  2. Tady už se alespoň šije, já jsem stále u představ :-). Kombinace barev se mi líbí, jen tak dál, Kája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Kájo :-) Jsem ráda, že už své představy uskutečňuju. Tyhle barvy jsou mé nejoblíbenější ... Hezký večer D.

      Vymazat
  3. Já bych ten pléd taky nechala tak, jak je, líbí se mi :-) Jsi šikovná, já bych šití na stroji asi nezvládla :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím pléd zůstane jak je, něco z něj ušít půjde vždycky, když mě to popadne. Šicí stroj jsem naštěstí pokořila už dávno, takže polštáře už mám raz dva. Děkuji a přeji krásný večer :-) D.

      Vymazat
  4. Ten pléd je veľmi pekný tak ako je, neviem či by ho nebola škoda rozstrihať. Počkaj si na to, keď sa mu niečo stane, myslím roztrhne, alebo nejaká dierka a vtedy bude čas použiť nožničky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Polštáře byl původní plán, ale když jsem ho viděla na té posteli, rozmyslela jsem si to. Možná časem, teď do něj stříhat určitě nebudu :-) D.

      Vymazat
  5. Jéé, těhle plédů mám doma několik. Bílé, tyhle růžové i světloulince modré :-) Jeden jsem rozstříhala a použila na patchworkovou deku dalším mám potažený molitan na sedací skříňce v chodbě, jiné ještě čekají na své využití :-) Pokoj vypadá moc pěkně a pléd ladí ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Pléd tam byl i bílý, hodně podobný, ale ten jsem nevzala, nevěděla jsem co s ním, ale třeba tam ještě čeká :-))

      Vymazat