pátek 21. října 2016

... světýlka ...

normálně bych asi počkala do adventu, ale letos jsem to nemohla vydržet. Do podzimních truhlíků jsem už dala světýlka a z tepla obýváku, pod dekou a se zázvorovým čajem v ruce koukám, jak krásně svítí. Sluníčka a tepla je poslední dny málo a tohle mě vnitřně zahřívá ...



...  světýlka v kuchyni ...



... v obýváku ...



... a dvě nové v předsíni :-). Skoro na den přesně od jejich koupě trvalo zapojení. Do 8.října se daly ještě vrátit ...


... pořád doufám, že ještě bude aspoň pár podzimních dnů se sluníčkem, ještě jsem se totiž nestihla projít šustivým listím ...

... všem přeji krásný podzimní den ...

11 komentářů:

  1. Dani, krasne si svitis, tu atmosferu take miluju, vlastne kdykoli v roce, ale s podzimem a nasledne Vanocemi jeste o moc vic:-). Tak prima den. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, děkuji. Přesně tak, s podzimem a vánocemi to je hodně umocněné :-) Měj se hezky D.

      Vymazat
  2. Danko, ty si ty večery ale umíš užívat :-) Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ivanko :-) Zahřívám se jak to jde, když je pořád zima :-) Hezký den D.

      Vymazat
  3. Já zatím "světýlkuju" jen v solné lampě, ale tvé fotky mi připomněly, že někde mám taky svícen-domeček a že bych ho mohla zase najít.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, já mám zase schovanou solnou lampu :-) Hezký večer D.

      Vymazat
  4. To je milé :) ty domečky se mi moc líbí, letos bych si je chtěla taky pořídit, chtěla bych i ty dřevěné, jen nevím, kde sehnat vhodné kusy dřeva... Krásný víkend, Karla :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je mám úplně náhodou a oba z výprodeje :-) Kusy dřeva taky sháním, už jsem rozesela sítě :-) Taky přeji hezký víkend D.

      Vymazat
  5. Danko, proč čekat do adventu, když si můžeš udělat krásnou atmosféru již teď?! My máme doma světýlka celoročně a upřímně můžu říct, těší mě každý den. Každý den se z nich raduji. Někdo by si mohl myslet, že zevšední, ale není to tak.
    Máš to krásné!
    Katka ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, máš pravdu i proto už svítí. Kdo to určí, kdy mají svítit, že? Mám z nich radost, s malým se těšíme na večer až je uvidíme a to je nejvíc. Děkuji za návštěvu, hezký den D.

      Vymazat
  6. Máš opravdu magické bydlení, takové bych si jednou také ráda podobně zrealizovala. Jediné, co ti tam, dle mého vkusu chybí, je solná lampa , ale to je spíše něco, co bych si tam dala pouze já, takže tak :) Jinak se měj moc hezky a děkuji za inspiraci.

    OdpovědětVymazat