úterý 4. října 2016

... podzim doma ...

v barvách letošního podzimu u nás doma mám celkem jasno. Stále mě drží nálada na přírodní a zlaté odstíny. Svícínek jsem vytáhla z krabice, ani už nevím, kdy naposledy svítil. Talířek s vázičkou jsem si donesla od mamky. Ta byla ráda, že se zase něčeho zbaví a já jsme byla ráda, že nemusím nic shánět :-) ...


... traviny jsem si přivezla z Alp. Jsou přímo z louky pod domem ...



... vyměnila jsem puntíky a rám obrazu. O jeho výrobě jsem psala tady ...


... do kuchyně jsem přece jenom trochu barev pustila ...


... a úplně NEJ dekorací podzimu je tenhle vláček nalezený v úložném prostoru postele, kterou jsme rušili. Zůstal tam po klucích. Bertík se ve vláčcích posunul o další level - mašinka je na baterku a funguje !! Není přes ní slyšet a pro jistotu ještě Bertík jako lokomotiva houká :-)) Zlaté dřevěné vláčky, o které jsme jenom zakopávali :-)) ...


... ale zase zabere méně místa ...


... krásný den ;-) ...

12 komentářů:

  1. Clovek nekdy zasne, co vsechno se doma najde, ze? Ale Bertik musel byt nadseny. Hezky vyladeno a ty barvy v kuchyni jsou moc prijemne a moc pekna fotka;-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Marcelko. Ano, Bertík je nadšený. Zprvu mašinka "nenaskočila", ale po chvíli se něco pohnulo a jela! Ať žijí poklady :-)) Hezký den D.

      Vymazat
  2. Já bych do vašeho obýváčku přecejen pustila ještě o trochu více barviček.. :) Pro mně je podzim veselý a nese se v oranžových, červených a hnědých tónech. Ale chápu, že každý člověk má jiný vkus, jiný styl.. jak se říká - sto lidí, sto chutí. :)
    Moc se mi líbí svícínky ve tvaru domečků, které máte na stole v kuchyni a taky zlatý svícínek vytažený z krabice. :) Já vůbec ráda v tomhle období doma zapaluju všechny svíčky a svícny, co máme doma. :D Vykouzlí to pěknou atmosféru... :)
    S vláčkem musela být zábava, já, vzhledem k tomu, že jsme byly doma samé holky, jsem nikdy neměla možnost si s vláčky pohrát.. Teď by mne to možná zajímalo ještě víc než jako malou.. :)
    Hezký den, Danko. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko děkuji :-). Já si zatím s těmi barvami nemůžu pomoct, ale jsme teprve na začátku, tak uvidíme :-) Černý domeček jsem si přivezla vloni z dovolené a ten šedý jsem koupila minulý týden, aby tomu černému nebylo tak smutno :-) a ten zlatý svícínek, ten mám snad už 10 let a používala jsem ho jenom o vánocích ... S vláčkem je opravdu zábava, malý je nadšený. Se sestrou jsme taky neměly ty klučičí hračky, ale se třemi kluky si je postupně užívám do syta, spíš bych přivítala to holčičí hraní :-) Hezký den Lucko :-)

      Vymazat
    2. Však je zcela na tobě, jaké barvy si zvolíš.. důležité je, aby se to líbilo hlavně tobě! :-)

      Vymazat
    3. Já vím :-)) Hezký den Lucko ...

      Vymazat
  3. Čím víc si prohlížím různé blogy, tím víc doma uklízím a tím míň mám pocit, že to je poznat :) Máš to doma krásně naklizené a perfektně sladěné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo moc děkuji, ale mám úplně stejný pocit jako ty :-)) Většinou je to tak, že uklidím, rychle nafotím a za chvíli to nejde poznat :-) Hezký večer D.

      Vymazat
  4. Danko, to vyladění barev se mi moc a moc líbí. Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, moc děkuji. Mě je z těch barev vnitřně hezky.

      Vymazat
  5. Krásné dny i u vás :)
    Máš pěkně podzimně nadekorováno. .... U nás doma ještě nic není.

    OdpovědětVymazat