úterý 11. října 2016

... lapač snů ...

jeden z mých víkendových úkolů. Někdy v červenci jsme si řekla, že si do nové "ložnice" vyrobím lapač snů. Nebylo to nic těžkého. Šedou přízí jsme omotala část vyšívacího kruhu, peříčka vystřihla z papíru, navlékla korálky a vše na kruh přivázala - hotovo ...



... daleko větší problém jsem měla s nafocením a úpravou fotek :-). Postel mám v rohu místnosti a je lehce zastíněná, kolem bílé stěny, sama jsem si při focení stínila ten nezastíněný zbytek, fotky byly nehezké a šedivé. Nakonec jsem poprvé použila ve fotoaparátu jiné nastavení než auto a myslím, že to celkem vyšlo ...



... hodilo by se napsat krásné sny, ale když je to ráno, tak krásný den :-) ...

8 komentářů:

  1. Krásný Danko! A myslíš, že to i nějak funguje? Tak brzy naviděnou :-) Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ivanko. Nevím jestli a jak funguje, ale každá pozice pověšení prý ochraňuje něco jiného. I kdyby nefungoval, líbí se mi jako dekorace :-))) Za chvíli vyrážíme ... D.

      Vymazat
  2. Prima vec, at to hlavne funguje. Moc se mi libi ta pericka. A fotak a bila me taky nekdy potrapi. No holt se mam stale co ucit. Pekny den. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci děkuji :-) U foťáku se mám taky co učit. Peříčka jsou z papíru na scrapbooking :-) Hezký večer D.

      Vymazat
  3. Nech ti lapač snú stráži sny a aby tie sny boli také pekné aby si ich chcela snívať ďalej. Pekná dekorácia skoro zadarmo, také mám rada.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zitu děkuji :-) Levně a rychle, taky mám takové věci ráda. Hezký večer D.

      Vymazat