pondělí 11. července 2016

... Hukvaldy :-) ...

tentokrát s Markem, Nikčou ...


... modrou oblohou ...


... a hlavně s bublifukem ...





... stejné místo, stejná procházka a stejné fotky. Tady to ani jinak nejde, když jste tu po "stopadesáté" :-), ale na letní procházku v horku je obora ideální ...













... nahoru na hrad jsme zase nedošli, ale tentokrát jsme k tomu měli pádný důvod. I když to tak nevypadá, Marek má zlomený malíček na noze ..


... kávu jsme měli taky tam co vždycky ...



... jediná změna byla náš razítkovací sešit, který byl s námi. V bistru u obory jsem se zeptala na razítka a měli tam dvě plné krabice. Něco jsem vybrala já, něco Bertík a ani jsem nezapomněla koupit turistickou vizitku - samolepku  :-) ...


7 komentářů:

  1. Tak se vam ten notysek hezky plni:-), obdivuji, v techto vedrech! A na nektera mista se proste musi 100x a porad je to obdivovat. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naštěstí takové vedro ještě nebylo a v oboře je opravdu hezky a hlavně nenáročná procházka. Ani na ten hrad to není těžké, ale do kopce to je :-) Snad to letos vyjde :-) D.

      Vymazat
  2. Danka ďakujem za milé prekvapenie, až teraz som si to bola vyzdvihnúť. Aké boli výsledky ?, pomohlo aspoň trochu, som veľmi, veľmi zvedavá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosííím, doufám, že se bude hodit ;-) Výsledky byly stejné, jako bych nic neužívala, tak jsem musela na infuze :-( Dr.mi bral krev na zjištění celiakie, ještě nemám výsledky. Sám nechápe, kde je příčina. Melasu užívám dál, věřím ji :-)

      Vymazat
    2. JOJ je mi to ľúto, tak som verila tej melase. Ale držím palce. Jež jednu lyžičku ráno aj večer?

      Vymazat
    3. Samozrejme že darček sa hodí.... tešila som sa.... velmi...

      Vymazat
    4. Tak to jsem moc ráda, že se dáreček líbil. A železo srovnám. Melasu užívám ráno i večer, mívám na ni chuť, tak to ani není problém ;-) D.

      Vymazat