pondělí 9. května 2016

... UASHMAMA ...

 netušila jsem, že existují tašky a jiné modní doplňky z papíru. Dozvěděla jsem se to díky tomuto blogovému světu. Zalíbil se mi jejich styl, takže jsem zase neodolala. Objednala jsem si malou kabelku ...



...  objednávala jsem na Slovensku - tady, protože jsem nedočkavá. V ČR ji neměli a tam ano. Jenže! Bylo to někdy koncem března a já jsme si podle fotky vybrala malou šedou kabelku. Když přišla, zjistila jsem, že jsem chtěla jiný odstín šedé a její velikost byla tak malá, že by mi do ní vlezl jenom mobil a kapesníčky. Napsala jsem do e-schopu, jestli mi vymění ne jenom barvu, kterou jsem spletla, ale i velikost. S tím problém nebyl, ale ta moje vybraná kabelka zrovna nebyla na skladě. Takže moje nedočkavost dostala na frak. Musela jsem počkat 3 týdny na nové zboží. To ale nebylo vše. Po třech týdnech mi přišel email, že už novou kabelku poslali. Během týdne nic nepřišlo - to už byly týdny čtyři !! takže jsem zase psala, jestli není někde nějaký problém a byl. Pošťák mě nenašel, taška se vrátila na Slovensko, prý adresát neznámý :-)))) ...


... nakonec vše dobře dopadlo a já mám novou kabelku ve správné barvě i velikosti doma :-) Časem si možná objednám ještě nějaký sáček z celulózy, ale velikost, barvu a hlavně na co ho budu potřebovat musím pořádně promyslet ...

11 komentářů:

  1. Kabelka je krasna, barva i tvar. take jsem uz tuto znacku okukovala. Jsem zvedava, jak budes spokojena s prakticnosti - s materielam, ale pry to byva ok. Triko je taky moc pekne. No a to cekani - no, stalo to za to, ale verim, ze to cloveka nepotesi. To cekani na balicek je pak moooc zdlouhave:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, taky jsem zvědavá, jak bude materiál fungovat. Čekání za to stálo, spíš jsme se smála, že to chci hned a pak stejně čekám :-)) Triko jsem koupila kvůli dětskému koutky - bývá akce, když předložíš účtenku nad 300,- je pak zadarmo - jenomže o víkendu a my jsme tam byli v pátek :-)) Ale ono mě stejně přitahovalo :-) Hezký den

      Vymazat
    2. A kde v koutku? Muzu se ptat? Ale i tak za tu cenu urco stoji:-). Ja mam v planu prouzky na leto poridit, mam to tak kazdy rok:-). M.

      Vymazat
    3. Koutek to bude asi místní akce ve Fórum Nová Karolina - děsný název pro obchodní centrum :-) triko je z Reserved a v HM jsem viděla hezké proužkované šaty - nedají mi spát :-)))

      Vymazat
    4. Aha, tak to jo:-). Saty chapu:-), tak dobre rozhdodnuti;-). M.

      Vymazat
  2. sú nádherné...ale trochu drahé....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ano. Snad bude ceně odpovídat i kvalita :-) ...

      Vymazat
  3. Dobrý den Danko, vím, že je tohle starší příspěvek,ale jen jsem se chtěla ujistit, zda kabelka od Uashmama je Tracolla. Už se na ni dlouho dívám a nejsem si jistá, jestli není moc malinká ? Radka S. vaše skorosousedka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano Radko, je to Tracolla. Mobil, peněženka a kapesníčky tam vejdou. Ještě něco malého k tomu ;-) Odkud jste skorosousedko? :-))

      Vymazat
    2. Jéé..děkuji..takže si Tracollu objednám, snad Vám to nebude vadit.Mám ráda malé crossbody kabelky. Bydlím vedle hřbitova v Zábřehu a možná jsme se někdy viděly i v knihovně. :-) Radka S.

      Vymazat
    3. Tak to jsme opravdu skorosousedky, vyrostla jsem u Zámku a teď bydlím na sídlišti za ním. Kabelka mi určitě nebude vadit. aspoň až se potkáme, tak vás poznám ;-) Ale v knihovně asi ne, do žádné nechodím. Hezký večer D.

      Vymazat