úterý 1. srpna 2017

... pomalu ...

poslední dny nešlo nic dělat. Je fakt, že jsem měla spoustu času na brouzdání po internetu, čtení blogů, vidění jejich prostřednictvím spoustu zajímavých míst a tak jsem aspoň snila, kam bych se u nás ráda podívala ...


... nepříjemnost je doufám za mnou, beru antibiotika a pomalu se vracím do běžného života. Těším se až si budu moct dát hromadu ovoce na snídani, odpoledne mou oblíbenou kávu se zmrzlinou a jak si natrhám kytici lučních květů. O výletech a panoramatech ani nemluvím :-D ...


... přeji všem krásný srpen a užijte si druhou půlku prázdnin! ...

Danka

10 komentářů:

  1. Danko, tak ať jsi brzy úplně fit. Můj kašel nakonec taky skončil ATB (jen rychlými, třídenními), takže dneska jsem si vzala sick day z práce. Přece jen mají být extrémní vedra a to není ideální ani na kašel ani na ATB Zítra už tam ale zas půjdu - stejně nemám ležet, ale spíš posedávat (a to můžu i v práci ;-)).
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, Tobě taky přeji brzké uzdravení, ať atb. pomůžou a neublíží! Já je mám na dnů pět. Taky dnes budu více doma než venku. Hezký den D.

      Vymazat
  2. Danko, hlavně, že už je líp. Já jsem si říkala, kde jsi? Pár dní žádný příspěvek, to se asi něco děje. Dneska je opravdu vedro. Na zahradě jsem po ránu vyplela záhon jahod, z kterého se na podzim stane kytičkový. Už se moc těším, až ho osázím. Tobě přeji, ať už můžeš vyběhnout do přírody a načerpat novou energii ze sluníčka. :o)
    Krásné dny. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Dáši, zatím to vedro pozoruji za okny, ale na chvíli ven půjdeme a Bertík pak i k vodě. Hezký den D.

      Vymazat
  3. Telo si reklo o pauzu, moc ti preju, at si brzy doprejes vse, po cem ted touzis. Drz se, Dani. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Marci, asi jo. Ono to tak funguje. Hezké odpoledne D.

      Vymazat
  4. Tak to je dobře, že je Ti už lépe. Taky jsem si říkala, kde jsi - i když je pravda, že minulý Tvůj příspěvek naznačoval, že Ti není nejlépe.
    Tak Ti přeji ať už to špatné jde do pryč a můžeš si užívat léta.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Hani, snad už je to na dobré cestě. Hezké odpoledne D.

      Vymazat
  5. Dani, jsem ráda, že je ti lépe a držím pěsti, ať je to co nejdříve zase na kafíčko se zmrzkou. Pohodový úterní podvečer, K.

    OdpovědětVymazat