čtvrtek 5. července 2018

... knížky a barva khaki ...

ač to tak nevypadá, knížky a barva khaki spolu u mě momentálně souvisí. Souvisí tím, že se v mém životě ani jedno moc nevyskytuje. Knížky mám ráda, ne že ne - v knihkupectví jsem schopna být i několik hodin, ale nečtu je. Nejsem schopna se na ně soustředit. Vždycky mě něco vyruší, pak začnu přemýšlet o jiných věcech, knížku odkládám a už se k ní nedostanu. Proto je ani nekupuju. Letos jsem udělala výjimku. Už v lednu jsem si objednala knihu HYGGE - ještě jsem se k ní nedostala!! a minulý týden mi přišly další dvě. Šlehačková oblaka a Velmi osobní kniha o zdraví. Mám je připravené na prázdniny a jsem zvědavá, jestli aspoň jednu z nich přečtu. Každou volnou chvíli totiž čtu blogy nebo instagram ;-) ...


... druhé slovo v názvu příspěvku khaki je u mě, když opomenu období zelených táborových pionýrských košil naprostá novinka :-). Zelená barva a její odstíny nepatří mezi mé nejoblíbenější. Tyhle rifle mě ale něčím přitahovaly. Šla jsem je vyzkoušet, vrátila je a druhý den je šla koupit. Zatím jsem z nich nadšená. Snad mi bude odpuštěno, že v době výprodejů sáhnu po nové kolekci. Tričko už z výprodeje je ;-). Mohlo být krapet delší, v kabince to vypadalo, že bude stačit, ale nestačí. Musí to zachraňovat sako ...



... přeji krásný sváteční pátek ...

Danka 

24 komentářů:

  1. Parádní outfit, Danko :) Já knížky zbožňuju a nemůžu bez nich existovat. Po Šlehačkových oblacích taky pokukuji. Jinak si kolikrát říkám, o kolik bych toho přečetla víc, kdybych neseděla u PC. Snažím se to korigovat, ale jde to ztěžka. Asi nějaká závislost :)) Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Šárko. Já vím, že knížky zbožňuješ, to je nepřehlédnutelné ;-) Závislost na PC? Taky ji mám ;-o Krásný den D.

      Vymazat
  2. Dani sluší ti to. Knihy jsou mým kořením života-přečtu jich neskutečně moc....bez nich ,jako by můj život neměl tu správnou energii.Je fakt,že nejvíc čtu po nocích.Krásný den ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Hani. S energií a knížkami to mám úplně naopak. Ale třeba to teď začne ;-) Krásný den, D.

      Vymazat
  3. Moc ti ten komplet sluší!!! Bez knih já nemohu existovat. Čtu hodně a ráda. Čtu od svých pěti let. Do knihovny jsem začala chodit ještě dřív,než jsem začala chodit do školy :-).
    Měj hezký sváteční den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Hani ;-) Nikdy jsem knihomol nebyla, ale něco jsem přečetla ;-)) Hezký den D.

      Vymazat
  4. Moc ti to sluší a na té poslední fotce vypadáš vesele a šťastně.
    A knihu od Margit Slimákové právě čtu a je skvělá.
    Pa, Klárka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Klárko. Na knížku se moc těším. Fotka je veselá, protože zkoordinovat telefon, foťák a sebe je docela fuška ;-) Hezký den, D.

      Vymazat
  5. Danka,
    nový outfit vám sekne a posledná fotka je super :-) nabitá pozitívnou energoiu.
    Knihy - milujem je a čítam vždy, keď môžem a Kubík tiež, asi od troch :-)
    Prajem pekný víkend,
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Aďko. Ta fotka je jedna asi ze "sta" poslední, na které jsem se z foťákem a mobilem zkoordinovala ;-)) Právě moc nečtu, tak to Bertík nevidí. Jen večer pohádky. Písmenka umí od čtyř, ale až teď pochopil, že z nich udělá slova :-)) Hezké dny D.

      Vymazat
  6. Na knizky bohuzel nemam taky moc casu, ale kdyz se do ni dam, je-li dobra, nemuzu prestat:-). Khaki je nadherna barva, moc ti to v ni slusi!!! M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, pokud je dobrá knížka, nemůžu přestat, není se mnou řeč a nic jiného nedělám. To se okolí nelíbí ;-) Děkuji Marci, hezké dny D.

      Vymazat
  7. Sekne ti to. Já už si dlouho nekoupila nic nového. Měla bych to napravit...
    Knížek jsem teď na chalupě zhltla několik, ale byly to hodně jednoduché detektivky a taky jeden příběh pro ženy. Cíleně si je vždycky před dovolenou na chalupě půjčím v knihovně a čistím si tak hlavu - žádný složitý příběh, komplikované vztahy, jen takové pohádky pro dospělé ;-).
    Hezký víkend

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Stáni. Do knihovny nechodím, kdysi jo, ale fakt to pro mě nebylo. O dovolené má člověk dělat co potřebuje pro sebe a myslím, že lehká literatura je prima ;-) Hezké dny D.

      Vymazat
  8. Dani, s knihami to mám podobně, navíc špatně vidím a tak večer už nic nepřečtu. Jen na monitoru příspěvky z blogů. :o) Khaki barvu také nemusím, ale Tobě tato kombinace sluší.
    Měj krásné dny. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, na monitoru se čte lépe, taky na něj dobře vidím na rozdíl od knížek :-)) Khaki taky nemusím :-o. Děkuji Dášo, D.

      Vymazat
  9. Dani v první řadě... Moc ti to sluší.U mne by khaki asi neprošla 😊.Je však pravda,že jsem ji vlastně nikdy nezkusila. A knížky můžu..jen ten čas trošku chybí. Krásnou neděli ti přeji.Z ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Zdeni. Ta barva si mě přitáhla ;-) na někoho to svést musím, když už kalhoty nejsou z výprodeje. Tím pádem je budu muset i nosit!! Hezké dny D.

      Vymazat
  10. Super, sluší moc!!!!
    Taky občas zalovím v novém:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Danko, moc Ti to šluší, taková veselá bezstarostná, úplně jsi omládla. :-)
    Jsem zvědavá co na Šlehačková oblaka řekneš, já je taky musela hned mít, ale pak mě to děsně zklamalo a je to jedna z mála knížek, kterou jsem nedočetla.
    Hezké léto ! Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ivet. Už jsem to psala do dřívějších příspěvků, smála jsem se jak mi to nešlo zkoordinovat :-)) Tak o to více jsem teď na knížku zvědavá, hezké dny D.

      Vymazat
    2. Tak ať se líbí ! Taky hezké prázdniny a těším se na Tvoje reporty z cestování, Rakousko máme neprocestované, tak vždy ráda nahlížím. :-)
      Iveta

      Vymazat
    3. Ivet, jedeme tam co vždycky a vůbec nevím, jestli se podíváme na nová místa ;-) Děkuji, Tobě taky hezké prázdniny D.

      Vymazat