čtvrtek 19. ledna 2017

... focení ...

byla jsem požádaná, jestli bych vyfotila jednu oční ordinaci. Byla jsem z toho příjemně překvapená a jako naprostý laik jsem to šla zkusit. Ordinace je v retro poliklinice a dýchla tam na mě doba oněch padesátých a šedesátých let. Myslím, že i lavice jsou původní ...


... uvnitř ordinace je ale krásný moderní prostor, který se fotil sám ...




... u sestřičky ...



... ještě jsem fotky nepředala, snad se budou líbit. Poznatek mám jeden. Když fotím v bytě, je kvůli světla lepší žaluzie vytáhnout, tam bylo lepší nechat žaluzie dole :-o. Je dobře, že se mám pořád co učit, aspoň vyzraju na ty splíny ;-) ...

... mějte krásný den ...

Danka

12 komentářů:

  1. Danka je to paradne, tažko sa fotí interiér keď je málo svetla, alebo naopak veľa. Donedavno som fotila s digitalnym fotoaparátom a zrkadlovkou. Kupila som si mobil co ma velmi dobry fotak, takze teraz fotim mobilom, tabletom a zrkadlovkou a kde sa mi najviac pacia farby, su najviac realisticke, to si ulozim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Děkuji Zitu :-)) světlo bylo jenom umělé, s denním by to bylo asi lepší. Foťák v mobilu používám hodně málo, abych neměla fotky na více místech, protože to pak při výběru zabere hodně času. Zitu, měj se krásně D.

      Vymazat
  2. Dani, pěkné fotky..... ty lavice pamatuji z polikliniky-to už je ale let.....
    Zrovna včera jsem byla na očním,ale takto pěkné to tam neměli .... Je fajn, že se ti naskytl takový "melouch "- přesně jak píšeš ,je to příjemné zpestření těch pochmurných dní..... Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Hani. :-) já pamatuji ty koženkové lavice a ty bývají dodnes :-) jo, bylo to příjemné. Milá paní doktorka i sestřička ... teď, aby se to líbilo. Hezké odpoledne D.

      Vymazat
  3. Blahopreji k osloveni, to potesi. Obecne jakekoliv ordinace nemusim, mam vzdy sklicujici pocit, tady bych si ale neco nasla, treba tu bilou zidli s cernymi pruhy:-). Pekny den. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo Marci, ta židle, tak ta je :-)) Děkuji a hezký večer D.

      Vymazat
  4. Danko, perfektní, decentní fotky. Ta fotka chodby je skvělá!!! ordinace působí moderně a útulně. Hezky se ti to povedlo :-) Moc hezky jsi zachytila světelné zdroje, ta poslední je dost dobrá! Měj se fajn Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, přesně tyhle dvě fotky, které Tě zaujaly se mi nejvíce líbí. Ta chodba si doslova o fotku říkala a ta poslední, tam si mě přitahovalo to světlo. Chtělo to trochu lépe vystihnout výšku, ale jinak jsme spokojená. Děkuji a hezký večer D.

      Vymazat
  5. Určitě se líbit budou :-)
    A ta dřevěná lavice na první fotce, to je fakt už pořádné retro (koženkové jsou ještě různě k vidění, ale takovouhle dřevěnou jsem snad ani neviděla)
    Heký večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad ano Stáni :-) tu dřevěnou jsem viděla tady poprvé, koženkovou z druhé strany znám :-) Děkuji a přeji hezký večer D.

      Vymazat
  6. Danko, moc povedené.
    A hlavu vzhůru. Sluníčko zase vysvitne.
    K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Katko, já vím, že bude zase lépe, naštěstí se to v životě střídá :-) Měj se krásně D.

      Vymazat