pondělí 18. září 2017

... pošmourno ...

včera bylo u nás tak škaredě, že by psa nevyhnal. Z druhé strany skvělý odpočinkový čas, kdy se dá lenošit bez výčitek. My jsme s Bertíkem v klidu lepili do našich cestovních deníků ...


... celý den jsme byli doma. Dopoledne pohádky a ostatní oblíbené nedělní pořady, po obědě kafíčko a mrkvový dort - recept tady. Tentokrát z bílé mouky i bílého cukru (nic jiného doma nebylo 😩 ) a bez polevy, na tu už cukr nevyšel. I tak je ale dost sladký. Na oběd přišel Adam i tatínek. Adam pak studoval můj deník. Nemohl přečíst popisky. Myslela jsem si, že mám písmo čitelné, no, viditelně nemám 😃. Hodně jsme se nasmáli ...


... mějte krásný týden. Bertík letos začíná rýmovou sezónu velmi brzy. Asi to chytil ode mne, já zrovna s rýmečkou končím ...

Danka

10 komentářů:

  1. Ano,ano jsou ty dny teď takové pošmourné, šedivé, mokré. Ale když si člověk doma najde něco, co ho baví, tak to je docela fajn, dá se to přežít. A vy jste si to našli.
    Tak ať Bertíkovi rýma odejde do pryč co nejdříve.
    Měj se hezky a klidný den přeji!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě proto, že můžu být bez výčitek doma je mám ráda a když je zábava, o to lépe. Děkujeme Hani, krásný večer D.

      Vymazat
  2. Danko, u nás byla takhle pošmourná sobota, pršelo a pršelo, né a né přestat. Tak jsem se zachumlala do deky, uvařila čaj, zapálila svíčky a koukala na filmy. Čas od času je tohle lenošení taky fajn. :-) Neděle u nás byla moc hezká, po dlouhé době se konečně ukázalo i sluníčko. :)
    Ať se Bertík brzy rýmičky zbaví, to je nemoc protivná! :(

    OdpovědětVymazat
  3. My se v tech bacilech take placame, tak budte brzy fit. Odpocivat se nekdy proste MUSI:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přišlo to nečekaně brzy. Myslela jsem, že jsme načerpali hodně "vitamínů" v Alpách a kde nic tu nic :-) Hezký večer Marci, D.

      Vymazat
  4. U nás včera docela pěkné a bezvětří. S Lolčou jsem byla na procházce a do rána dostala první virózu. Chudince teče z nosu i z očí.
    Tak ať jsme zdravi!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My máme ještě kašel a to mu začalo ve školce plavání a ták moc se mu tam líbilo, první odpadlá lekce :-( Ať je Lolinka taky brzy fit! D.

      Vymazat
  5. No jo, tohle počasí je na rýmičky jako dělané - chvíli sluničko, chvíli prší, fouká... Tak a´t je rychle fit i Bertík. S deníky jsi mi připomněla, že jsem se chystala dolepit si své minialbum samolepek z turistických známek a ještě na to nedošlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak další sychravý den víš co dělat :-) Mě už docházejí stránky, ale výletů ubude. Děkujeme Stáni, myslela jsem si, že nachlazení přijde později ...

      Vymazat