pátek 23. prosince 2016

... stromeček ...

náš letošní stromeček má malý příběh. Už potřetí jsem chtěla koupit stromeček v Ikea, takže jsem ani nepřemýšlela, že by jsme šli jinam. Dojeli jsme na místo a hned u vstupu stál pán se stromečkem a já jsem si řekla: "tenhle chci!" Pán ho stále držel a ukazoval manželce. Té se ale nelíbil a to bylo znamení pro mě. Adam měl za úkol hlídat okamžik, kdy pán stromeček položí. Já jsem se šla podívat jestli tam ještě jeden podobný nebude. Jeden jsem sice našla, ale pořád jsem očima hypnotizovala ten první. A přišla TA chvíle. Pán stromeček položil a byl náš :-) Je vysoký, hubený a zároveň hustý. Jediné co mi chybí je vůně, voněl jenom chvíli, když jsme ho dali do obýváku :-( ...


... Bertík se zdobením pilně pomáhal, jen jsem některé natěsnané baňky přemístila. Pár kousků je nových - baňka uprostřed je Bertíkova osobní, vlastnoručně napsané "B". Ty kolem jsou nové u nás, jsou z blešáku ...


... s tímto vzorem jsou zbrusu nové ...


... a zase blešák -  promáčknuté se mi moc líbí, tak jsem ráda, že mám aspoň dvě :-) ...





... vloni se mi nedařilo stromeček vyfotit, tak teď zkouším jak docílím pro mě přijatelné fotky - s automatem ...


... a bez ...



... přeji vám krásný den ...

Danka

16 komentářů:

  1. Je opravdu moc pekny a dela u vas nadhernou vanocni atmosferu:-), krasne si to uzijte:-). M.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný stromeček jsi ulovila, Danko. :) Moc se mi líbí ozdobičky, které jsi na stromeček pověsila, skvěle se vám tam do obýváčku hodí. A rozsvícený stromek je prostě nádherný. úžasnou atmosféru vykouzlil. Užívejte si ho! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se stromečkem to byla láska na první pohled ;-) Dá se kolem něj i projít, to kolem těch minulých nešlo :-)) Luci, moc děkuji a pohodový večer D.

      Vymazat
  3. Hezké to máte. U nás pánové právě dole před domem osekávají kmínek, aby se vešel do stojanu. Letos jsme ho koupili "na prnví dobrou" - zastavili jsme u nákupního centra, vběhli do ohrady se stromky a první, co jsem vzala do ruky se nám líbil. A hned vedle jsem sáhla ještě pro jeden - pro maminku (ta má širší verzi, protože má větší obývák ;-)).
    Jsem zvědavá, jak to bude se zdobením - nechávám už mnoho let volnou ruku synovi - když byl malý, tak jsme na stromku měli směs všech ozdob, co byly doma. Pak bylo období červeno zlaté a loni ladil jen do červena...
    Hezké svátky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Stáni. U nás o barvách jsem zatím rozhodovala já a asi si zvykli, nikdo neprotestuje. Ve stromečku jsem taky měla hned jasno, že to je TEN co chci. Krásný večer a celé svátky D.

      Vymazat
  4. Danko, máte to doma nádherně vánoční a ty ozdobičky se vám z blešáku moc povedly. Ty nervy s ulovením toho pravého stromečku si pamatuji. Vyhovuje mi proto anglický zvyk zdobit stromeček brzy, takže si v klidu vybíráš už na začátku prosince :) Užij si dnešní večer v klidu. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Jani. Krásný zvyk v Anglii. Tady jsou rýpalové, co jim vadí, že si lidi strojí stromeček týden před štědrým dnem ... Klidný večer D.

      Vymazat
  5. Krásný stromeček, krásné Vánoce a zářící očíčka přeji. Jana

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mám pár těch promáčknutých a taky pár víc než sto let starých ozdob. Letos máme retro, tak snad se mi během svátků bude chtít fotit a vyfotí. Zatím mám jen mobilovku na IG. Váš je krásný, užijte si to zítra. Vlastně dneska :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Baru.Promáčknuté budu hledat dále :-) Retro mám pořád u rodičů, uvidím, kdy bude u nás doma. Krásný štědrý den D.

      Vymazat
  7. Je nádherný i bez vůně :)))))

    OdpovědětVymazat
  8. Košatý stromeček a ozdoby parádní, taky chci takový blešák :-), Kája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme Kájo. Budu muset ten blešák navštěvovat pravidelněji :-) Hezký den D.

      Vymazat