neděle 21. ledna 2018

... ještě jedna ...

těsně před odjezdem nám domů přišla ještě jedna sněhová vločka. Neodolala jsem jí ve výprodejích v Bella Rose. Nešla do skříně, protože je to vločka a může dělat parádu minimálně do konce února ;-) ...


... a mám radost, že svítí lehce do žluta a ne tím studeným ledkovým světlem, to nemám ráda ...

... hezký den ...

Danka

14 komentářů:

  1. Je krásná, Dani, úplně chápu, že jsi neodolala! My máme doma světýlka celoročně. Je fakt, že to nejsou vločky ;-) ale prostě si to bez nich neumím představit. V létě je částečně stěhuji na balkon :-) K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám jedny v létě na balkóně, ale v zimě je využívám více. Měla jsem strach ať není velká, ale je tak akorát, tak jsme ráda, že jsem neodolala ;-) D.

      Vymazat
  2. Danko, moc pěkná, zimní dekorace. Hezkou neděli, Ivana.

    OdpovědětVymazat
  3. Však se vločka krásně do lednových (určitě i únorových) dnů báječně hodí. A já Danko mám zase ráda v lustrech a lampách nyní ledkové studené světlo, protože u něj lépe vidím na pletení a háčkování :o).
    Tak hezkou neděli.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V únoru tam bude taky určitě viset, pak se uvidí. Já si na ty led světla nemůžu zvyknou, je mi z nich zima. Možná to přehodnotím, abych na pletení a háčkování viděla. Hezký večer Alenko, D.

      Vymazat
  4. A víš, že já mám zase radši to jasné bílé světlo?! Máme ho všude ve svítidlech. Vločka je moc pěkná, budeš mít o letošních Vánocích pro co sáhnout:-).
    Pěknou neděli.
    Henrieta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? Mě je z nich zima, takže mám jenom jedno v kuchyni nad linkou. Ano, o letošních vánocích bude svítit určitě ;-) Hezký večer D.

      Vymazat
  5. Já se taky přídávám k přiznivcům bílého světla :-). Ale vločka je hezká a jako zimní dekorace je určitě k využití ještě hezkých pár týdnů.

    OdpovědětVymazat
  6. Dani, hezká dekorace a letos ji ještě nějaký čas krásně užiješ. Študuji, jak je zavěšená a na co svítí. Asi je na baterky, nebo do zásuvky?
    Měj fajn neděli. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zavěšená je na silonové niti a je na tři tužkové baterky :-)) Krásný večer D.

      Vymazat
  7. Krásna snehová vločka, kľudne aj do marca :-)
    Mne osobne sa páči studené biele svetlo, máme ho na stromčeku pred domom.
    Prajem peknú nedeľu,
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Před domem to bych asi zvládla, je to lépe vidět, ale zatím dávám přednost těm teplejším světýlkům. Hezký večer Aďko, D.

      Vymazat