čtvrtek 6. dubna 2017

... z druhé ruky ...

kamarádka mě vtáhla do nového sekáče. Minulý týden. Ulovila jsem skvělé letní 7/8 kalhoty v šedé barvě, přesně takové jaké jsem chtěla. Volné a tenké. Už jsem je vyzkoušela a dobrý :-) za pade, nekup to :-) ...



... tento týden jsem do sekáče zašla znovu a mám sukni. Měla jsem děsnou potřebu koupit si sukni. Zapomněla jsem v nich totiž chodit. Na to, že jsem jich mívala mraky je to divné, tak to snad letos napravím (sukně za 40,- ) ...




... přeji krásný den ...

Danka

20 komentářů:

  1. Danko prima kousky jsi ukořistila......♥

    OdpovědětVymazat
  2. MOc pekne barvicky a vzor, at delaji dlouho radost:-). Pekny den. M.

    OdpovědětVymazat
  3. Ano,ano- dají se najít pěkné kousky v sekáči. Dobré nakupování- kalhoty i sukně!!!
    Hanka z Podkrkonoší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy se opravdu zadaří :-) Děkuji a přeji hezký večer D.

      Vymazat
  4. Senzační úlovky Danko!!! Ať ti dělají radost :-) Ivana

    OdpovědětVymazat
  5. Není nad dobrý kup. Já a sukně, to je na pováženou, snad jen v létě :-). Hezký den Danko. J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem sukně nosila celoročně, pak jenom v létě a teď skoro vůbec, tak snad se mi to podaří letos zase změnit. Krásné dny Jani, D.

      Vymazat
  6. Ty jo Danko, inspirovala jsi mě, taky bych mohla nakouknout do sekáče, občas se tam dají sehnat pěkné věci za pár kaček. :-)
    Musím se pousmát nad tím, jak se člověk v průběhu života mění. Dříve jsem pohrdala i vietnamskou tržnicí, vše musela mít značkové a za oblečení jsem dost utrácela. Dneska hodně váhám, když si mám koupit něco dražšího, většinou najdu nějakou levnější variantu nebo si daný kousek nakonec nekoupím vůbec :D. Vůbec se mi nechce za oblečení utrácet penízky, ty raději použiji na cestování, výlety, dárky, potřeby na zahradu, pro našeho Matýska apod. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musí na to být ta správná konstelace, pak se dají najít krásné kousky.
      Ano, člověk se mění a získává zkušenosti. Zvlášť když zjistí, že ta značková věc vydrží stejně jako neznačková atd.... Mění se i naše priority co a za kolik koupit. Tak přeji vždy dobré rozhodnutí :-)) Luci, měj se hezky D.

      Vymazat
  7. Sukně nosím ráda, ale sehnat pěknou a sednoucí je někdy docela dobrodružství. Nyní jsem si objednala dokonce dvě ze dvou eshopů - neskutečné, že se zadařilo.
    Vybrala sis parádně Danko. Občas pěkný sekáč jsem také navštívila, ale nějak vymizely, u nás není už ani jeden. Tvá sukně se mi líbí moc a 7/8 kalhoty nosím moc ráda.
    Krásné dny.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sukně je sukně ;-) musím ji znova zařadit do šatníku. Kdysi jsem si je šila, takže pak seděly... To je super, že se ti zadařily hned dvě :-)) Álo, děkuji. Měj se krásně D.

      Vymazat
  8. Povedly se ti prima úlovky. Sukně má moc pěkný vzorek.
    Já nějak v sekáči neumím nakupovat - asi je to tím, že mne nebaví se v tom přehrabovat.
    Tak ať se ti nové kousky dobře nosi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky musím mít náladu a chuť tím procházet. Tenhle není zahrnutý hodně věcmi, tak to šlo. Děkuji Stáni, hezký večer D.

      Vymazat
  9. Úžasný kup dvakrát:-))))u nás jsou všechny sekáče fuč-škoda:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle je v centru, v okolí tu sice jeden mám, je ale hodně drahý ... Evi, hezký večer D.

      Vymazat
  10. Dani, já se bez sukní neobejdu, mám je moc ráda. Obdivuji, že umíš nakupovat v sekáči, taky bych to chtěla umět. Mám asi moc komplikovanou postavu nebo vkus nebo nevím, ale mám problém nakoupit i v obchodě, kde si můžu velikost vybírat. Tady bych určitě měla problém s tím, že to, co se mi líbí, není v mé velikosti :-) K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, já to vůbec neumím. Občas se mi něco podaří. Mám kamarádku, ta tam najde vždycky něco. Já musím mít náladu a chuť a ještě tam musí něco být :-)) a s velikostmi si tam říkám to samé ... D.

      Vymazat